Gazino Kızları +18 Full Erotik Film izle

Gazino kızları izle

Gazino Kızları Online Erotik sinema izle

Filmin Konusu:kumarhane sahibi olan adam bir iş için çok yüklü ve peşin paraya genç bir adamla anlaşır ve 4 tane çok seksi ve güzel striptizci kızları alıp adamın malikhanesine giderler seksi kızların görevi ise havuz başında genç adamın misafirlerini eğlendirmek amacıyla seksi danslar ederler

Genç adam  kızlardan biri ile  ilişki yaşamaya başlar. Diğer kızlarda bunu pencereden izlerler ve genç adamla onlar da beraber olmak için kendi aralarında bir anlaşmazlık çıkar.. Kızlar kumarhane sahibinden  kurtulmak için kendi aralarında çok ilginç bir plan yaparlar.

Kumarhane kapanırsa kendileride kurtulmuş olacaklar ama maalesef planları hiç tutmaz film sonuna kadar aşk,erotizm ve seksle Dolu..

About tekniksel

Sunumlarda Rar şifres: tekniksel.com'dur. Sitemize destek olup sunumların kesintisiz devam etmesini istiyorsanız Tekniksel.com adresli sitemizdeki reklamlara tıklamanızı istiyorum.. İnternet Aleminde Bol Hitli Günler Dilerim :)
Bu yazı YABANCI EROTİK içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın